Reseptit | winskueats

Skagen katkaravuista - klassikko, joka sopii toastille, saaristolaisleivälle ja blinille

Kirjoittanut winskueats | 28.12.2024

Katkarapuskagen on klassinen pohjoismainen herkku, mutta tämä resepti nostaa sen uudelle tasolle. En ole koskaan ennen tätä reseptiä maistanut näin hyvää skagenia, ja tämä on erinomainen täyte esimerkiksi saaristolaisleivälle, paahdetulle paahtoleivälle tai blineille. Katkarapuskagen on helppo ja nopea valmistaa, ja maku on niin hyvä, että pöytäseurue tulee varmasti pyytämään reseptiäsi.

Ainutlaatuinen makumaailma: Valkosipuli antaa juuri sopivasti potkua ilman, että se vie huomiota pois katkaravuilta.
Helppo valmistaa: Vain muutama ainesosa, ja olet jo puolimatkassa herkkuhetkiin.
Täydellinen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen: Tämä katkarapuskagen toimii niin arkisessa hemmottelussa kuin juhlapöydän kruununa.

Tarjoile tämä herkkulevite rapean paahtoleivän päällä, saaristolaisleivän kera tai blinien seurana.