
Lihapullapastavuoka
- Annoksia: 4
- Valmisteluaika: 10min
- Kypsennysaika: 45min
- Yhteensä: 55min
Ainekset
5 rkl punaista pestoa
2,5 dl ruokakermaa
400 g paseerattua tomaattia
0,5 tl suolaa
mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
350 g (broileri)lihapullia
300 g pastaa
150 g (1 pss) pakastepinaattia
4,5 dl vettä
(juustoraastetta)
Valmistusohjeet
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen (kiertoilma).
Puolita lihapullat
Laita vuokaan pesto, ruokakerma, paseerattu tomaatti ja mausteet, sekoita.
Lisää vuokaan pasta, lihapullat ja pakastepinaatti.
Lisää vesi vuokaan ja sekoita.
Laita vuoka uuniin noin 45-50 minuutiksi. Sekoita puolivälissä. Halutessasi voit lisätä juustoraastetta noin 15 minuuttia ennen kuin ruuan pitäisi olla valmista.
Huomioita

Oma kokkausmatkani on ollut täynnä oppimista ja maistuvia yllätyksiä. Olin alkuun epävarma maustaja ja arastelin kokkaamista, nykyisin innostun kokeilemaan kaikenlaista! 🌿✨ Jokainen onnistunut kokkaushetki ja kehitetty resepti kertoo omasta kehityksestäni ruoanlaittajana.