Skip to content

Lihapullapastavuoka

LIHAPULLAPASTAVUOKA

Lihapullapastavuoka

  • Annoksia: 4
  • Valmisteluaika: 10min
  • Kypsennysaika: 45min
  • Yhteensä: 55min

Ainekset

  • 5 rkl punaista pestoa

  • 2,5 dl ruokakermaa

  • 400 g paseerattua tomaattia

  • 0,5 tl suolaa

  • mustapippuria

  • 1 tl paprikajauhetta

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 350 g (broileri)lihapullia

  • 300 g pastaa

  • 150 g (1 pss) pakastepinaattia

  • 4,5 dl vettä

  • (juustoraastetta)

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen (kiertoilma).

  2. Puolita lihapullat

  3. Laita vuokaan pesto, ruokakerma, paseerattu tomaatti ja mausteet, sekoita.

  4. Lisää vuokaan pasta, lihapullat ja pakastepinaatti.

  5. Lisää vesi vuokaan ja sekoita.

  6. Laita vuoka uuniin noin 45-50 minuutiksi. Sekoita puolivälissä. Halutessasi voit lisätä juustoraastetta noin 15 minuuttia ennen kuin ruuan pitäisi olla valmista.

Huomioita